Maatwerk

Waar u thuis komt telt.

Eén aanspreekpunt, één telefoonnummer: kan het nog makkelijker? Manati specialiseert in maatwerk interieurbouw, verlichting en meubels.


Wat doen we?

Ontwerp en realisatie van maatwerk interieurs voor verschillende toepassingen:
  • Residentieel, nieuwbouw en vernieuwbouw
  • Kantoren, vrije beroepen
  • Retail, winkelinrichting
  • Commerciële en industriële panden
  • Hospitality, hotels
Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als architecten, aannemers en ontwikkelaars.


Hoe doen we het?

Een kennismakend gesprek leidt tot een pakket van wensen en verwachtingen, die we meenemen in een eerste voorontwerp, al dan niet op basis van beschikbare plannen. Na een technische uitwerking worden de materialen besproken en gaan we richting budgettering en een finaal voorstel. Wanneer de opdracht gegund wordt, plannen we verschillende stappen van het project. Er blijft steeds een persoonlijk contact voor de coördinatie en kwaliteitscontrole op de uitvoering, tot aan de finale afwerking. De tevredenheid van elke klant is voor ons van het allergrootste belang.


Wie doet het?

Manati stelt een geïntegreerd aanpak voor van zowel ontwerp, budgettering, productie, installatie tot en met de finale afwerking van alle binnen schrijnwerk en verlichting. Aanvullend bieden we een gamma stijlvolle en eigentijdse massieve eiken en notelaar meubels voor om het geheel nog mooier te maken en om te voldoen aan uw wensen.