Oase

Oase: Onzichtbare akoestische systeem ervaring

MANATI, een bedrijf dat zich toelegt op innovatieve maatwerk oplossingen voor interieurbouw, komt in 2016 met een absolute nieuwigheid.

We introduceren OASE, een compleet systeem van onzichtbare maar zeer performante audio oplossingen. Muren, plafonds, vensters, meubels worden omgetoverd in ‘full range’ audio speakers.

Dit high-end systeem betekent een ware revolutie: onzichtbaar geluid ! Geen lelijke geluidsboxen meer of storende esthetische elementen in uw interieur of winkel! Nu kan u zich concentreren op het essentiële van uw interieur: de sfeer, het meubilair en de verlichting.


OASE is zowel binnen als zelfs buiten inzetbaar, IP65 gecertificeerd.

Hi-macs, gyproc, hout, glas en metaal bieden tal van opportuniteiten voor installatie in de interieurwereld. De verborgen omvormers zorgen ervoor dat deze materialen fungeren als ‘radiators’ van geluid, kamerbreed. Gedaan met het geluid dat enkel maar uit een hoekje komt.


Technische specificatie OASE

  • Onzichtbaar ingebouwde audio technologie van een volgende generatie, ergonomisch geluid.
  • Hi-Fi volledige frequentie bandbreedte: 45Hz – 20KHz. Impedantie 6 Ohm. IP65 beschermd.
  • Bijgeleverde versterker per kanaal: 60-150w. Gelinkt tot 8-kanaals mogelijk. DSP mogelijk.

Origineel ontwikkeld voor de high-end yachting industrie, is MANATI het eerste bedrijf dat een toepassing in de meubelindustrie voorstelt.

Toepassingen: Waar esthetische integriteit een absolute must is: hotels, retail, jachts, minimalistische residenties, openbare gebouwen, ziekenhuizen en rvt’s.


Contacteer ons nu voor meer info over OASE of een live demo.

Manati is een gecertificeerd verwerker van Hi-Macs Solid Surface materiaal, voor toepassingen binnen en buiten. Met een naadloze afwerking als resultaat maakt dit materiaal dingen mogelijk die vroeger niet denkbaar waren. Contacteer ons voor meer info, maatwerk ten top!