Over ons

Waar passie ervaring ontmoet.

Bij enkele gedreven denkers en doeners ontstond het idee om, op maat,
complete interieurbouw oplossingen aan te bieden aan een veeleisend publiek. De provincie Antwerpen is hiervoor ons actieterrein.


Zowel naar eigenaars of ontwikkelaars van residentiële nieuwbouw, naar vrije beroepen of mensen die willen renoveren, bieden wij advies en uitvoering van totale interieur concepten aan. Deze sluiten aan bij de stijl van het project van de opdrachtgevers of gaan net in een andere richting, zoals vaak bij verbouwingen voorkomt. Manati zal een omgeving creëren die positiviteit uitstraalt waarbij elke klant zich thuis voelt, los van de grootte van het project.


Tijdloze meubelen en hedendaagse verlichting maken deel uit van dit geheel en worden aangeboden aan bijzondere voorwaarden. Bij ons geen dure showroom. Al tijdens de ontwerpfase bieden wij u een meerwaarde aan, door onverwachte oplossingen te brengen. Hierbij staan ruimtelijkheid van het interieur en sfeeropbouw centraal o.a. door gebruik te maken van nieuwe materialen, zoals solid surface.


De gewenste functionaliteit en de klantorganisatie combineren we tijdens de bouwfase met een unieke en tijdloze vormgeving. Deze bijkomende dimensie voor bouw-, renovatie- en inrichtingsprojecten is voor al onze klanten evident: hun tevredenheid maakt tenslotte onze reputatie.Dominic Couscheir
Zaakvoeder

Manati is een gecertificeerd verwerker van Hi-Macs Solid Surface materiaal, voor toepassingen binnen en buiten. Met een naadloze afwerking als resultaat maakt dit materiaal dingen mogelijk die vroeger niet denkbaar waren. Contacteer ons voor meer info, maatwerk ten top!